Hyra lokal

NÄR DET VANKAS FEST


Båthuset med dess bryggor går att hyra för olika sorters ändamål såsom fest, konferens, bröllop eller vad helst ni önskar.

Här ryms upp till 48 sittande gäster. När man hyr båthuset ingår bl.a. städning, porslin, glas, bryggor, musikanläggning, discoljus och 1 st personal.

Vi hjälper gärna till med mat, mer personal och olika arrangemang.

Möten och Konferens på Båthuset

Ibland kan ett miljöombyte vara bra. Kom och inspireras av Båthuset lugna och natursköna läge.

Båthuset passar utmärkt för mindre möten eller konferenser, projektor med duk finns att tillgå på plats. Välj ett av våra två paket här nedan.


Allmänna priser

Priset varierar beroende på vilken dag och månad du önskar hyra Båthuset. Men de ligger i snitt mellan ca. 5 000 - 15 500 kr. Läs under villkor om vad som ingår i priserna samt mellan vilka tider ni har tillgång till lokalen.

Vi kan givetvis vara flexibla, önskar du hyra Båthuset för endast några timmar kan vi komma överens om tider och priser.

Vill ni veta vad er fest kommer att kosta, hör av er till oss med ett datum så kan vi direkt ge ett pris.


Mötespaketet

Passar utmärkt för det lite längre för- eller eftermiddagsmötet (9.00-12.00 eller 13.00-16.00).

Ni betalar ingenting för lokalen men vi vill att ni är minst 10 personer.

I detta paket ingår smörgås, juice, kaffe och bulle

Pris 250 kr per person


Konferenspaketet

Utmärkt för heldagskonferensen (9.00-16.00) där frukost, lunch och eftermiddagsfika serveras.


Ni betalar ingenting för lokalen men vi vill att ni är minst 8 personer.

Ni kan vara max 39 personer för konferens om ni har tre långbord. U-bord max 18 personer.

I detta paket ingår frukost (smörgås, juice, kaffe), fruktfat, lunch och eftermiddagsfika (kaffe och bulle)

Pris 450 kr per person


After work deluxe

Måndagar, onsdagar och torsdagar kan ni som företag samlas för en gemensam after work i lyxvariant.


Båthuset erbjuder en helhetslösning för dig och ditt företag under en kväll. Vi står för mat och ostört läge i en naturskön och avkopplande miljö. Utmana din kollega i dart eller spela kubb i de gröna. Ta med badkläderna för ett dopp i Ulvsundasjön, förbered en låtlista, musikanläggning finns på plats och dansgolvet väntar. På bryggan står vår kock och grillar, han serverar er en härlig grillbuffé i alla väder.


Paket 1

Ni betalar ingenting för lokalen men vi ser helst att ni är minst 30 personer.

Tid: 17.00 - 22.00

Mat (grillbuffé): Flankstek, Chilimarinerad kycklingfilé, Fläskkarré Hoisin, Barbequesås, Rouille, Caesarsallad, Tomatsallad, Fransk potatissallad, Bröd och smör.

Dryck: Alkohol medtages. Alkoholfritt kan beställas av oss.

Glas och porslin finns på plats.Städning ingår.

550kr/pers


Paket 2

Ni betalar ingenting för lokalen men vi ser helst att ni är minst 30 personer.

Tid: 17.00 - 22.00

Mat (grillbuffé): Coleslaw, Buffalo Chicken Drumsticks, Fläskkarré med rökig bbq-sås, Mixsallad, Fransk potatissallad, Bröd och smör.

Dryck: Alkohol medtages. Alkoholfritt kan beställas av oss.

Glas och porslin finns på plats. Städning ingår.

450kr/pers

I båda paketen finns möjlighet att förlänga vistelsen.

Är ni färre än 20 personer, ring för pris.

Alla priser är exklusive moms (12%).

Observera att det ingår 1 personal under kvällen.Underhållning till festen?


Här finns några vi rekommenderar att kontakta:


Singer / songwriter och trubadur Jonas Snitt har spelat på scener som Kungsträdgården och The Voice på TV4. Han ser till att höja stämningen och får alla att dansa!


Trubadur Andy är en skön lirare: trubadur-andreas.se/


Jerry Danes är close-up magiker och hans specialitet är fingerfärdighetsmagi med spelkort.  jerrydanes.se/


DJ Dana

Med DJ Dana spelas exakt vad du önskar på din fest! 

Vi sätter ihop spellistan tillsammans just för din fest!

Höj stämningen på din fest för ett rimligt pris!


Villkor

När du hyr Båthuset som festlokal får du tillgång till lokalen mellan 16.00-01.00 eller 17.00-02.00, med möjlighet att förlänga vistelsen mot en extra avgift per timme dock senast till klockan 03.00. För starttiden gäller att det då är möjligt att börja förbereda, det är inte möjligt att komma innan avtalad tid för att exempelvis börja duka. Har man beställt catering från någon annan än oss är starttiden den tidigaste tiden för avlämning av mat.


När du hyr Båthuset ingår slutstädning (för upp till ca. 50 personer). Glas (vinglas, vattenglas, avecglas, champagneglas samt kaffekoppar) och porslin finns för upp till 50 personer. Porslin så som mattallrikar, efterrättstallrikar och kaffekoppar ingår.


Kök finns att tillgå för uppvärmning av medtagen mat, det är ej tillåtet att steka på plats. En fullstor kyl finns för kylning av mat och dryck, frys kan vi inte erbjuda.

Stereoanläggning med bra ljud finns på plats och ingår. Du kopplar in exempelvis dator eller mobil, sladd finns. Även discoljus finns tillgängligt.


Observera att Båthuset inte står för exempelvis dukar, servetter, värmeljus eller andra tillbehör till festen. All dekoration sker på hyresgästens bekostnad.


Hyr ni Båthuset kräver vi minst en person fyllda 30 år som är ansvarig för festen, denne måste vara på plats under hela vistelsen. Vi kommer även att be denne skriva under ett hyreskontrakt när vi ses innan festen. Den ansvarige ska möta oss när hyrestiden börjar för att skriva under kontraktet och därefter stanna kvar för resten av hyrestiden. Det går alltså inte att komma till avtalad tid och sedan lämna stället för att exempelvis åka och äta. Inga nycklar lämnas ut. Kommer man inte inom 30 minuter efter hyrestiden börjar kan vi inte lova att någon kan ta emot er för att öppna lokalen. Givetvis gäller den hyrestid som vi i förhand kommit överrens om.


Väljer den ansvarige att lämna festen innan tiden har gått ut har hyresgivaren full rätt att avsluta festen, ingen ersättning ges. Hyresgivaren har med all rätt möjlighet att avsluta festen om villkoren ej följs eller om festdeltagarna beter sig opassande. Ingen återbetalning ges om så sker.


Förskott

Ett förskott på 25% av bekräftat belopp betalas inom tio dagar från den dagen bokningen bekräftats. Så länge förskottet inte är betalat är bokningen inte bindande för leverantören.


Beställning av mat

Beställning kan ske muntligt eller skriftligt.

Förskott och avbeställning

Maten betalas senast fyra dagar innan beställningen avser. Enstaka kuvert kan avbeställas senast fyra dagar innan avsett datum (innan kl. 14.00). Vid avbeställningar senare än fyra dagar innan avsett datum debiteras fullt pris.

Det går också att hyra Båthuset som endast lokal, då kan ni ta med er mat och dryck själva. Det är inte tillåtet med Food Trucks i samband med lokalhyra.


Observera!

Vid betalning till Bankgiro kan det ta upp till tre dagar innan pengarna redovisas på vårt konto. Det är ditt ansvar att pengarna sätts in i tid.


Avbokning

Avbeställning skall ske skriftligt. Vid avbokning senare än sex månader innan bokat datum debiteras 25% av bokningen (Förskottet betalas inte tillbaka). Vid avbeställning senare än 30 dagar före bokat datum debiteras 50% av bokningen. För avbokning senare än två veckor innan bokat datum debiteras hela avgiften.


Bokningsregler

Vi tillämpar Sveriges Hotell- och Restaurangföretagares (SHR) allmänna villkor för konferenser och övriga arrangemang.

Beställning kan ske muntligt eller skriftligt.

Ring nu för att boka

‭072-174 64 54‬

Följ oss på

© All Rights Reserved

Café Båthuset